diumenge, 29 de gener del 2012

1a Reunió comunions

Fem un petit recordatori del que vam comentar la primera reunió de comunions del dimarts 13 de desembre, i adjuntem els documents que vam entregar:

1- Presentació: Ens vam presentar els catequistes presents i el consiliari. Vam passar llista. vam parlar del sentit de la Catequesi de la Sagrada Família. Vam explicar què fem en aquesta. Repartir dels papers i explicació d'aquests. Cosa important dels papers: Fotogràfia. Normalment tenim una persona professional que ens ho fa, però que si algú troba alguna altra persona encarregada i capacitada per fer-ho, més barata o que li proporcioni més confiança, ho pot proposar i mirarem entre tots de triar la millor opció.

2- Calendari: Repartir-lo i explicar-lo.

3- Tema de fons: Per què fer la comunió? Preguntem als pares perquè han decidit que els seus fills/es fan la primera comunió. Alguns pares i mares, participen del debat.

4- Sondeig: Es comenta que s'elabora un sondeig per a veure la distribució dels nens/es entre català i matí, català i tarda, castellà i matí, i castellà i tarda. Es pot entregar les resposta del sondeig via correu electrònic: cate.safa@gmail.com, o via bloc:centrejuvenilsagradafamilia.blogspot.com. Es pot entregar fins el dia 11 de gener.

Com que encara hi ha persones que no ens han entregat el resultat del sondeig, agraïriem que ens ho féssiu arribar abans del dimecres que és la propera reunió. Només cal comentar quina de les quatre opcions desitgeu per a que al vostre fill/a fagi la primera comunió: 1. català matí, 2. català tarda, 3. castellà matí, 4. castellà tarda.

Gràcies, i ens veiem dimecres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada